TRIANON

TRIANON

ONLINE-MOZI

 

 

 

100 ÉVVEL TRIANON UTÁN  I.-II. rész

Azok számára, akik nem akarják megvárni a helyi nyilvános vetítést, vagy a pandémia miatt inkább otthon, interneten néznék meg, feltöltöttük a filmet a Vimeo  mozicsatornára.

 

A két és fél órás filmet egy szokásos mozijegy árához hasonló összegért (6$=kb. 1.800 Ft) lehet megtekinteni.  Így akár egy egész család vagy egy összejövő baráti társaság tagjai is biztonságosan.

A videólejátszó jobb felső sarkában megjelenő “Rent $6.00” mezőre kattintva megjelenik a fizetési mód panel. A Vimeo kéri a regisztrálást, amihez könnyítésül a Facebook vagy a Google fiókok is használhatóak. Így csak egy kattintás a regisztráció.  A film 48 óráig tekinthető meg, és ez alatt az idő alatt akár többször is lejátszható!

 

Meghatározás:

2 részes film, amely a magyar nemzet sorstragédiáját beindító Trianoni békediktátumról szól.

Általános leírás:

Látványos, jól felépített dramaturgiájú dokumentumfilm. Az állítások eredeti dokumentumokkal, illusztrációkkal igazolódnak. Nemzetközi forgalmazásra, angol nyelvre szinkronizált változat is készül. A tartalom Dr. Drábik János több évtizedes kutató munkáján alapszik.

 

Trianon egy nemzetgyilkossági kísérlet volt, az Európa erőszakos betelepítését szolgáló invázió pedig Európa őshonos kereszténykultúrájú népeit akarja életterüktől megfosztani…”
(Dr. Drábik János)
*
Az első világháborút követő békeszerződések megkötésekor egy korszak zárult le az emberiség történetében. Rendszerváltás történt.

Dr. Drábik János szövegkönyve alapján készült eme film bemutatja az Államok Feletti Hatalom létrejöttét és szervezetét, amely előkészítette és kirobbantotta a Nagy Háborút. A történelemoktatás és az akadémikus történészek elhallgatják, elrejtik a valódi felelősök nevét, eredeti szándékait, amelyek kirobbantották az első világháborút, amely végső soron az 1000 éves Magyarország feldarabolásához is vezetett…

„Filmünkben az Államok Feletti Titkos Hatalmi Elit eredetét, születését, fejlődését és működését leplezzük le”.

 

„Szívből ajánlom mindenkinek, elsősorban a történelmet oktató tanároknak és kutatóknak. Ugyan milyen más munkában van egyszerre, együtt szó a szabadkőművességről, a világot évszázadok óta irányító bankármaffiáról, és hogy egy újabb trianonként hogyan akarják a világjárványt is felhasználni Európa trianonjára…?”

„Köszönöm ezt a bátor és hiánypótló filmet! Valóban mindenkinek látnia kell! Döbbenetes, hogy mennyire kirabolták, megaláztak és félrevezettek minket. Döbbenetes, hogy ezt az aljasságot meg lehetett tenni egy néppel itt Európában!”

„Megrendítő, szemfelnyitó film. Jó lenne, ha minél többen látnák és nem csak Magyarországon.”
„Türelemmel kivártuk a filmet és íme végre elkészült. Nagyon tetszett, kétszer is megnéztük. A képanyag kitűnő, a narráció, a tartalom gazdag és dicséretes.”
Egy új történelemszemlélet egyedülálló dokumentuma a film. Gratulálok ehhez az alapos csapatmunkához. Valóban nagyon fontos lenne egész Európát megismertetni ezzel a filmmel.”

 

NFT/25737/2020

Rendező – Producer: Juhász János Zoltán
Operatőr: Dávid Gyula svc.
Narrátor: Sinkovits-Vitay András
Légifelvételek: Juhász Péter
Zene: Csillag Endre, Juhász Zsolt, Uránia zenekar – Marosvásárhely, Kodály Zoltán

Képarány: 16:9 Hang: 2.0 Játékidő: 157′
Ez a DVD szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos a DVD kép- és hanganyagának engedély nélküli többszörözése, bérbeadása, kölcsönzése, valamint nyilvános előadása, illetőleg sugárzás céljából történő felhasználása.
*
Felelős kiadó: Juhász János Zoltán
*
Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott!
Copyright © Trianon-Film 2020 Made in EU
A kiadványt támogatta az Országos Trianon Társaság

 

Add a Comment

Your email address will not be published.