Menü Bezárás

Egy film, amelyet minden magyarnak látnia kell!

Azok számára, akik nem akarják megvárni a helyi nyilvános vetítést, vagy a pandémia miatt inkább otthon, interneten néznék meg, feltöltöttük a filmet, FULL HD minőségben a Vimeo nevű online mozicsatornára.

Írta: Dr. Drábik János
Trianon, szabadkőművesség, kulturális marxizmus, globalista pénzügyi elit, muszlim invázió és világjárvány: minden szerepel a filmben! Ami a mi múltunk, az most Európa jelene! A Dr. Drábik János szövegkönyve alapján készült film bemutatja az Államok Feletti Hatalom létrejöttét és szervezetét, amely előkészítette és kirobbantotta a Nagy Háborút.
Csak felnőtteknek! +18
A film 48 óráig tekinthető meg, és ez alatt az idő alatt akár többször is lejátszható!

A történelemoktatás és az akadémikus történészek elhallgatják, elrejtik a valódi felelősök nevét, eredeti szándékait, akik kirobbantották a nagy háborút, mely végső soron az 1000 éves Magyarország feldarabolásához is vezetett.

A TABOO BREAKING, UNVEILING, INVESTIGATIVE MOVIE BASED ON CONTEMPORARY MASONIC DOCUMENTS.
The movie can be watched for up to 48 hours and can be played up to several times during that time!
For adults only! +18

Trianon, Freemasonry, Cultural Marxism, Globalist Financial Elite, Muslim Invasion and Pandemic: Everything is featured in the film! What is our past is now the present of Europe! Based on the textbook of Dr. János Drábik, the film depicts the establishment and organization of the Supranational Power that prepared and unleashed the Great War.

PRATIQUE D’UNE CONSPIRATION
Ecrit par Dr. János Drábik
UN FILM D’ENQUETE, DE DEVOILEMENT ET DE RUPTURE DE TABOU, BASE SUR DES DOCUMENTS MAÇONNIQUES CONTEMPORAINS.

100 ANS APRES TRIANON – Un film de Dr János Drábik.
Distribué par PROA CULTURAL FOUNDATION
Temps de jeu: 157 ′

Le film peut être consulté pendant 48 heures et peut être lu plusieurs fois pendant cette période!

Pour les adultes seulement!
+18

Trianon, franc-maçonnerie, marxisme culturel, élite financière mondialiste, invasion musulmane et pandémie: tout est présenté dans le film! Quel est notre passé et maintenant le présent de l’Europe ? Basé sur le manuel de Dr János Drábik, le film dépeint l’établissement et l’organisation du pouvoir supranational qui a préparé et fait exploser la Grande Guerre.