DVD – 100 ÉVVEL TRIANON UTÁN

5.00 out of 5 based on 5 customer ratings
(6 customer reviews)

5.000Ft

Forgalmazza a PROA KULTURÁLIS ALAPITVÁNY

Felelős kiadó: Juhász János Zoltán

NFT/25737/2020

Rendező – Producer: Juhász János Zoltán
Operatőr: Dávid Gyula svc.
Légifelvételek: Juhász Péter
Narrátor: Sinkovits-Vitay András
Zene: Csillag Endre, Uránia zenekar, Kodály Zoltán, Juhász Zsolt
Képarány: 16:9     Hang: 2.0     Játékidő: 157′
720

 

Category: Tag:

Trianon, szabadkőművesség, kulturális marxizmus, globalista pénzügyi elit, muszlim invázió és világjárvány: minden szerepel a filmben! Ami a mi múltunk, az most Európa jelene!A Dr. Drábik János szövegkönyve alapján készült film bemutatja az Államok Feletti Hatalom létrejöttét és szervezetét, amely előkészítette és kirobbantotta a Nagy Háborút.

A történelemoktatás és az akadémikus történészek elhallgatják, elrejtik a valódi felelősök nevét, eredeti szándékait, melyek kirobbantották a nagy háborút, mely végső soron az 1000 éves Magyarország feldarabolásához is vezetett.

„Trianon egy nemzetgyilkossági kísérlet volt, az Európa erőszakos betelepítését szolgáló invázió pedig Európa őshonos keresztény kultúrájú népeit akarja életterüktől megfosztani.”

„Ugyanaz a hatalom, amely nekünk megcsinálta a Trianoni békediktátumot, ma a tömeges invázió támogatásával valójában egész Európa Trianonját készíti elő.”

Dr. Drábik János

Vélemények

„Szívből ajánlom mindenkinek, én elsősorban történelmet oktató tanároknak és kutatóknak. Ugyan milyen más munkában van egyszerre, együtt szó a szabadkőművességről, a világot évszázadok óta irányító bankármaffiáról, és hogy egy újabb trianonként hogyan akarják a világjárványt is felhasználni Európa trianonjára?”

„Köszönöm ezt a bátor és hiánypótló filmet! Valóban mindenkinek látnia kell! Döbbenetes, hogy mennyire kirabolták, megaláztak és félrevezettek minket. Döbbenetes, hogy ezt az aljasságot meg lehetett tenni egy néppel itt Európában!”

„Megrendítő, szemfelnyitó film. Jó lenne, ha minél többen látnák és nem csak Magyarországon.”

„Türelemmel kivártuk a filmet és íme végre elkészült. Nagyon tetszett, kétszer is megnéztük. A képanyag kitűnő, a narráció, a tartalom gazdag és dicséretes.”

„Egy új történelemszemlélet egyedülálló dokumentuma a film.”

„Gratulálok ehhez az alapos csapatmunkához. Valóban nagyon fontos lenne egész Európát megismertetni ezzel a filmmel.”

DVD – 100 ÉVVEL TRIANON UTÁN termékről 6 értékelés

 1. Bogdy

  Hiánypótló alkotás, a nagytudású Dr.Drábik János forgatókönyv-író mellett nem kevesebb tudású Dr.Raffai Ernő történész közreműködésével készült film. Nagyon ideje volt egy; a tényleges valóságot bemutató, tabuk nélküli “tananyagot” DVD-re venni. Ugyan a hivatal (“Nemzeti Filmiroda”) +18 – felettieknek engedélyezte a filmet, ami nem életszerű; általános iskola nyolcadikosainak már látniuk, tanulniuk kell(ene!)
  A DVD-nek hála, szülők majd otthon elintézik… A film minden alkotójának köszönhetjük a színvonalas “tudás átadást”!

 2. Sanyi

  Óriásira sikeredett! Igazi tényfeltáró, és tényeket közlő alkotás. Sajnálatos, hogy a mostani, hatalmon lévő kormány által működtetett “nemzeti” filmiroda csak 18 éven felülieknek engedélyezte a megtekintését.
  Alig várom, hogy az erdélyi rokonaimnak is oda tudjam adni megtekintésre.
  Köszönet, és hála mindenkinek, akik részt vettek a film készítésébe.

  Minden igaz magyar embernek csak ajánlani tudom a filmet!

 3. Gabor Mezöfi /Stockholm

  Nagyon jó hiány pótló, de a hang bizony nem a legjobb. Nagy szint különbség a jelenetek között.o

 4. Kamecker Beáta

  A Jóisten segedelmével, még sokáig tanítson minket Drábik Tanár Úr! Bízom benne, az ő gazdag tárházából is még többet kaphatunk az Önök kiadásában! A YouTube-on is sok előadását fel lehet lelni, de kérdés meddig. Meg kell menteni őket, archiválni kell!

  Nagyon fontos, kötelező “olvasmány”. Ezt kellene tanítani már általános iskola felső tagozatában. A gyerekek fogékonyak, megértik, ha van jó tanár, aki az adott szintükön tudja magyarázni. Aki felkészült, maga is meggyőződéssel vallja az előadók nézeteit, ismeri a tényeket. Megakadályozhatnák, hogy a jövő nemzedéke tudatlanságban, rabszolgaként nőjön fel, élje, alakítsa a jövőjét.
  A szabadság a legfontosabb, s az igazság, ami szabaddá tesz.
  A Jóisten segedelmével, még sokáig tanítson minket Drábik “Professzor Úr”! Bízom benne, az ő gazdag tárházából is még többet kaphatunk az Önök kiadásában! A YouTube-on is sok előadása van, de kérdés meddig. Meg kell menteni őket, archiválni kell!

  Remélem, Facsar Imre Tanár Úr videója is minél előbb megjelenik, aminek az első részét közre adták. Vele is sok értékes beszélgetést láthattuk már a VNTV-n, Jakab István műsorában. Ezeket is ki kellene adni.
  A magyar érzelmű emberek, akik felelősséggel viseltetnek hazájuk, nemzetük sorsáért, mind szeretnék archiválni a könyvtárukban ezen fontos oktató filmeket. Könyv alakban is jó, de úgy vélem a vizuális élmény jobban megragad, s egyszerre többen is részesülhetnek belőle.
  Én magam megoldom, minden okos, tényfeltáró előadást archiválok, de szívesen megveszem a színvonalas kiadványokat, amik ékesítik tékám polcait.
  Köszönettel

 5. Léka László

  Nagyon jó a film, azonban valamire érdemes ügyelnie azoknak akik ezt megnézik. Tóth József Zoltán beszél arról az egyik elôadásában, hogy az a veszélye az ilyen jellegû tényfeltáró filmeknek, hogy akik erre fogékonyak megnézik és utána megnyugszik a lelkiismeretük hogy: Nagyszerû, ez is rendbe lett téve, fel lett tárva az igazság, pipa. Nem, nem lett rendbe téve semmi és bár ez a dokumentum film nagyon alapos és tényfeltáró, azonban “csak” a folyamat egy aprócska lépése. Nagyon tetszett a végen a hosszútávú terv, hogy igenis fejlôdni, erôsödni és bizony gazdagodni(!) is kell egyéni és országos szinten is, de egymással összefogva! Ebben mi magyarok nagyon gyenge szinten állunk és én ebben látom a legnagyobb problémát. Lehet prüszkölni a románokra, de például itt Londonban pár év alatt kialakították a bolthálózataikat és a saját kis közösségeiket. Lengyelek, csehek stb. szintén, míg mi magyarok igencsak sereghajtók vagyunk összetartás ügyben, legalábbis nekem ez a benyomásom.

  Én külföldön élek igen régóta, de aki magyar érzelmû abban a hazaszeretet csak felerôsödik külhonban. Ki Iehet menni külföldre, tapasztalni, erôsödni és tôkét hazavinni, mint amolyan legális “rablóhadjárat”. Én nagyon kiábrándultam az jelenlegi otthoni kormányból és a magyar politikából úgy egészében és teljes mértékben a magyar emberek elemi szintû összefogásában és közösségek építésében látom a pozitív változásokhoz az utat.

 6. Gábor

  Szívesen átvenném féláron valakitől a dvd-t, ha már látta. Pest környék. gabroca@vipmail.hu

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük